Fausts Manuskript är ett rollspel som tar dig med till de klassiska sagornas värld. Välj en av 30 olika levnadsbanor, och bege dig av på en resa till den mörkaste delen av medeltiden. Där blandas den historiska verklighet du tror dig känna med välkända berättelser från saga och sägen. Delar av Faustreglerna kan läsas direkt på nätet i PDF-format.

Spelarens Handbok innehåller allt du behöver för att börja spela. Här hittar du alla grundregler, och tillräckligt med bakgrundsinformation för att komma i gång. Boken består av 13 illustrerade kapitel, och 144 sidor. Notera att det kan ta upp till en minut att ladda sidorna, om du ber din webbläsare öppna hela dokumentet. Du kan också ta en förhandstitt på varje kapitel för sig. Klicka på kapitelnumret i spalten till höger. 

Spelledarens Bok innehåller äventyr och tips för Spelledaren. Den hjälper dig att komma i gång snabbt, om du vill börja spela på en gång. Boken är en uppföljning till grundreglerna och kommer att släppas under hösten 2010.

Öppet Forum. Vill du veta mer om Fausts Manuskript? Klicka på länken här nedanför, för att komma till Fausts eget diskussionsforum.

Forum

 

 

© Mathias Ståhle. Fausts Manuskript skyddas av lagen om upphovsrätt. Eftertryck och kopiering utan upphovsmannens uttryckliga tillstånd förbjudes.

Spelarens Handbok Kapitel: I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII eller ladda ner hela boken (70 Mb).

Spelledarens Bok Kommer hösten 2010. Klicka här för en förhandstitt (11 Mb).